6 augusti 2009

Förlåt men hade helt glömt bort att skriva om ridningen på bebisarna i tisdags, så här kommer det en liten uppdatering. Gunilla hade tagit in alla hästarna är vi kom dit och Emmis stod så snällt på stallgången och väntade på mig. Eftersom att de flesta hästarna var inne tyckte han att det var lite småläskigt till att börja med, alldeles själv ute är inte att leka med tyckte han nog. Men det gick över ganska snabbt och han gnäggade bara då och då. Han fick till och med göra lite hoppdebut under ryttare också, gick super, han är ingen häst som stannar eller hittar på dumheter i alla fall. han skuttade över som ingenting, tyckte nog att det var ganska lågt så han ansträngde sig inte direkt.

Montelli hade fått sig en smäll på ena bakbenet, dock inget allvarligt, så vi bestämde oss för att bara rida lite "vanligt på marken" inga skutt blev det och inga bomserier. Han var dock riktigt pigg och man ser hur mycket han älskar att bli riden. Ska bli kul att rida dem nästa gång, blir nog till helgen. Så får vi se när nästa löshoppning blir.

Fellow ska tävla på lördag så får vi se hur det går, hoppade honom lite på banan igår och han var SUPER. Mums på den hästen, kommer sakna honom om han blir såld snart. Luftiga språng och det här sköna lugna tempot som alla vill kunna hålla på sin häst utan att riskera att hästen bryter av.

Antagligen fölvisning på söndag med lilla Hailey.

Nu ska jag krypa ner i sängen och sova, jobb imorgon igen. Film på Emmis nedan och en gammal film på Fellow från trolleholm i våras.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0