25 september 2009

 

Tjing tjong! Nu är jag hemma från Elina igen, det har varit jobbigt men också väldigt roligt, kul att rida lite olika hästar och man märker fort vilka man gillar och inte gillar. Fast alla hade i alla fall något jag gillade hos dem, finns en helt fantastisk cardentoavkomma där, mums. Sägs att den hoppar riktigt bra också. Jag tror att Lucky tyckte det var roligt att komma bort ett tag, eller ja, han brydde sig inte speciellt mycket om ett "nytt ställe". Om man nu kan säga att det är ett nytt ställe, för det var ju genom Elina som jag fick tag i Lucky, han stod där för försäljning. Mitt bästa köp någonsin, lucky-luke-snuk. :)

Fick trimmat igenom Lucky ordentligt under dagarna nere i dalby, hade ju inte varit fel med ett ridhus här hemma, haha. Ge mig 2miljoner, någon frivillig?

På sätt och vis var det skönt att komma hem, skönt att ha sina egna rutiner och sina egna hästar. Var extra roligt att komma hem när fellow var helt pussgalen. Mamma och pappa hade nog inte kelat med hästarna som jag gör när jag pysslar med dem. Phiis hade varit väldigt avspänd och nere när lucky var borta, kände säkert saknad efter sin bästis.

Var uppe för 3e gången med Phiis hos Johan igår och det gick super!! Lyrisk var det ja. Phiis hade dagen innan varit minst sagt speciell och koncentrerat sig mer på mig som ledde honom än att lyssna på Johan uppe på ryggen. Blev någon slags knufftävling mellan mig och phiis, jag tror nog att phiis har ett liiiitet övertag. Men igår gick det super, han var väl antagligen lite trött efter dagen innan och han koncentrerade sig superbra och jag slapp att leda runt ekipaget i rundpaddocken/korallen och kunde istället stå och longera dem. Phiis och Johan travade till och med och Phiis såg verkligen ut som en köttbulle. Hoppas han går ner i vikt snart, haha.

Just det skulle bara vilja tipsa om en riktigt bra blogg till en tjej som heter Sarah (www.ridsportsarah.blogg.se).
Sarah och jag har väl ungefär samma värderingar när det gäller hästar plus att hon är riktigt duktig, två fina hästar har hon också.

Nog skrivet för idag, sköt om er och fortsätt läs, hiih. Kramis!

Fick bli en bild på mig och Phiis :)


Kommentarer
Postat av: Ronda.blogg.se- Mode, Tips, Skötsel, Tankar och Funderingar, Träning/Tävling och Ridsport, allt för dig och din häst!

Härlig bild på er :D

2009-09-26 @ 00:26:44
URL: http://ronda.blogg.se/
Postat av: Ronda.blogg.se- Mode, Tips, Skötsel, Tankar och Funderingar, Träning/Tävling och Ridsport, allt för dig och din häst!

Sv: Ja det är jättesynd :/ Tack för berömmet! :D

2009-09-27 @ 00:55:32
URL: http://ronda.blogg.se/
Postat av: STOCKHOLMSJENNA

fin häst! :D

2009-09-27 @ 21:07:18
URL: http://stockholmsjenna.blogg.se/
Postat av: Linn Skjetne

Tack så mycket! :)

2009-09-27 @ 21:25:31
URL: http://younghorses.blogg.se/
Postat av: sarah

Hehe nog för att jag slutat blogga. Men tack så mycket :) Helt galet var du är duktig med alla bäbisarna :)

2009-09-28 @ 15:24:58
URL: http://ridsportsarah.blogg.se/
Postat av: Linn

Men Sarah det är ju helt tragiskt :/ vad ska jag nu läsa?

2009-09-28 @ 22:41:59
URL: http://younghorses.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Vilken fin bild :)

2009-09-30 @ 09:29:45
URL: http://tavlingsryttaren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0